Cumpar / sfaturi cuparare Power Functions 8293

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Re: Cumpar / sfaturi cuparare Power Functions 8293

Mesaj de iuliand » Joi, 03 Decembrie '15, ora 15:58

Incet incet tot la technic ajungeti... :P

talex
gură spartă
gură spartă

Mesaj de talex » Joi, 03 Decembrie '15, ora 17:46

iuliand scrie:Incet incet tot la technic ajungeti... :P
Nu-nu, nu e de / pentru mine. :D
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal

iuliand
gură spartă
gură spartă

Mesaj de iuliand » Joi, 03 Decembrie '15, ora 21:40

Siiigur, pe tine nici nu te interesează... :)

talex
gură spartă
gură spartă

Mesaj de talex » Joi, 03 Decembrie '15, ora 21:56

iuliand scrie:Siiigur, pe tine nici nu te interesează... :)
Hahaha, sincer mi se pare o chestie total diferita si greu de inteles pentru mine. Urmaresc din cand in cand discutiile voastre legate de TTuri si builduri, dar nu pot sa zic ca inteleg mare lucru. :D Poate conteaza mult si faptul ca relatia mea din copilarie a fost legata strict de System? Acum chiar ma interesa pentru prietenul meu care se pare ca e prea rusinos sa se alature comunitatii :D Vazand pe spatele cutiei informatia cu acel set de PF am crezut ca il iau pe ala de Craciun si gata e motorizat, dar se pare ca realitatea din teren e alta :D

Sunt prea indragostit de System ca sa il tradez pentru Technic! :p

iuliand
gură spartă
gură spartă

Mesaj de iuliand » Joi, 03 Decembrie '15, ora 22:46

No, acuma scuze ca deraiez topicul dar nu pot să nu încerc să te convertesc... :p
System se îmbina foarte bine cu tehnic, vezi de exemplu seturile SW. Eu când eram copil nu am avut Lego de nici un fel așa ca nu cred ca are legătură înțelegerea technicului cu asta. Pur și simplu e chestiune de voința. Pe mine întâi m-a atras complexitatea technicului (care de fapt nu e f complex data fiind paletă mică de piese) și abia apoi am trecut la System fiind atras de lucrările lui Vit și de seturile copiilor.
Așa ca... Te bagi? :D

talex
gură spartă
gură spartă

Mesaj de talex » Vin, 04 Decembrie '15, ora 22:59

iuliand scrie:No, acuma scuze ca deraiez topicul dar nu pot să nu încerc să te convertesc... :p
System se îmbina foarte bine cu tehnic, vezi de exemplu seturile SW. Eu când eram copil nu am avut Lego de nici un fel așa ca nu cred ca are legătură înțelegerea technicului cu asta. Pur și simplu e chestiune de voința. Pe mine întâi m-a atras complexitatea technicului (care de fapt nu e f complex data fiind paletă mică de piese) și abia apoi am trecut la System fiind atras de lucrările lui Vit și de seturile copiilor.
Așa ca... Te bagi? :D
Haha, foarte fain sa afli cum a evoluat povestea fiecaruia :D Eu inca incerc sa invat sa folosesc system, sunt tehnici si idei de constructii atat de simple, dar pe care nu le vad abosolut deloc :p Tehnicul e ceva acolo fain undeva, dar e mai frumos (pentru mine) sa il privesc din afara momentan :D

PS / on-topic: se pare ca l-a prins pe prietenul meu interesul pentru el insa si o sa vrea sa motorizeze la un moment dat pick-up truckul, asa ca o sa reiau la momentul potrivit lista noua de cumparaturi :D Multumesc inca o data pentru sfaturi si raspunsuri!