OTAKU festival - Chemare pentru Fani LEGO!

Scrie răspuns
AdrianFlorea
Fondator
Fondator

OTAKU festival - Chemare pentru Fani LEGO!

Mesaj de AdrianFlorea » Sâm, 25 Aprilie '09, ora 16:39

Otaku scrie:9 şi 10 mai 2009 vă aduce Otaku Festival ediţia a III-a, de data aceasta desfăşurat cu ocazia anului prieteniei dintre Japonia şi ţările dunărene. Organizat de Otaku Entertainment, Project Sakura şi Biblioteca Metropolitană, Otaku Festival III va avea loc în Bucureşti, la Casa Studenţilor (Calea Plevnei nr. 61) şi va avea ca temă Play.

Festivalul vă propune activităţi adresate tuturor categoriilor de vârstă şi preferinţe: concursuri de cosplay şi de AMV-uri, sesiune de photo-shooting pentru cosplayeri, maid cafe, workshopuri de desen, de kirigami şi de stenciluri (coordonate de artişti din Bucureşti, Braşov, Cluj, Reşiţa şi Timişoara), expoziţie de desen şi de planşe cu MOC-uri LEGO, panouri pentru desen, jocuri video 8bit, proiecţii şi alte surprize.

Mai multe detalii pe site-ul festivalului: www.otakufestival.com.
In urma cu doua saptamani, am fost invitat sa particip la acest festival si sa reprezint comunitatea fanilor lego din romania prin creatiile mele. Cu cat se apropie mai mult data expozitiei, incep sa nu mai fiu prea convins ca voi ajunge, ca urmare am decis sa apelez la voi, comunitatea de fani lego de pe acest forum.

Aceasta participare ar aduce cu ea mult dorita atentie la hobbyul pe care il practicam cu atat drag. Asa ca voi trece direct la subiect si sa fac o chemare publica tuturor iubitorilor de lego care au posibilitatea sa participe si sa prezinte Creatii lego in cadrul Otaku Fest. Doritorii, va rog sa postati in raspuns la acest thread, cu cat mai repede cu atat mai bine :) aranjamentele trebuie facute in prealabil. Daca sunt destui doritori la participare, imi voi misca si eu posteriorul si ma voi urca pe tren cu niste mocuri. Creatiile vor fi prezentate pe niste stative si acoperite de plexiglass, pentru a le proteja de degetele curiosilor. Ele vor ramane pe toata durata expozitiei (3 zile) si pe urma le vom revendica. Desi creatiile vor trebui sa se ridice la un anumit standard, sa nu va simtiti presati de timp sau de criciti, lego nu este o competitie, tot jucarie ramane :D .

Sper sa primim niste raspunsuri pozitive, si sa reusim sa facem acest pas ca si comunitate.

pentru mai multe informatii: Otakufest Sau pentru neintelegeri, intrebati, sunt aici ca sa clarific.