Wow. Ma bucur foarte mult ca au refacut Droid Escape. Am ratat
setul din 2001 asa ca sigur o sa il iau pe acesta (cativa stromtrooperi in plus nu strica ... + ca acestia vad ca au acele "pauldrens" mai "movie accurate"). Parca aduce aminte de vremurile cele bune cand existau seturi Star Wars pe care oricine si le putea permite.
Battle Pack-urile sunt ok. Imi place ca au figurine din ambele tabere. Cel cu Endor este un must-buy tinand cont ca ofera rebel troopers la un pret atat de mic.
Geonosian Cannon-ul mi se pare cel mai slab set. Mai mult ca sigur va avea un pret umflat ca si
8091. Pe langa asta nu inteleg de ce au pus-o pe Barriss Offee din nou. Un alt jedi poate ar mai fi piperat putin lucrurile. Iar referitor la geonosieni, parca mai mult imi plac cei din
4478 - mult mai simplii (si mult mai scumpi - check on ebay).
Jedi Interceptor-ul este o surpriza dragutza. La capitolul figurine sta foarte bine, sper doar sa nu fie in stilul celor din clone wars - practic nu ar trebui sa fie, doar este o scena din ROTS. Nava nu arata chiar atat de bine dupa parerea mea dar este doar o poza preliminara. Sunt sigur ca produsul final va arata mult mai bine.
Si am ajuns la "setul cel mare" ... the good old x-wing. Initial eram foarte revoltat pentru ca nu am inteles de ce ar reface un
set din 2006. Si un set chair foarte bun care nu avea nevoie de imbunatatiri. Dar se pare ca m-am inselat. Stiu ca multi ar fi preferat alt set, o nava noua din clone wars sau alte chestii cu clone insa eu cred au reusit sa faca x-wing-ul sa arate ceva mai bine si este inca o sansa pentru oricine sa devina "noul posesor a unui T-65 X-wing starfighter". La minifigs nu sta la fel de bine ca si 6212 insa, conform brickpedia, se pare ca, pe langa Luke si R2 va fi inclus is
Jek Porkins si droidul sau.