Swebrick, un LUG din Suedia, a facut publice instructiunile la cateva MOC-uri construite de membrii lor. Mi se par foarte interesante, asa ca vi le prezint si voua.
Parisian Restaurant Mini Modular
Pet Shop Mini Modular
Town Hall Mini Modular
Town Hall Mini Modular
Brick Bank Mini Modular
Detective's Office Mini Modular
Palace Cinema Mini Modular
Town Hall Bonzai Tree
High Tower
Palace Cinema Limo
Tie Fighter Hangar
City Community Build
Container 6x17 Apocalypse Community Build
Event kit Visby
Event kit Uppsala
Moduverse Baseplate
Moduverse Roadplate
Instructiuni MOC-uri
- Bricky
- Former Ambassador

- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
Re: Instructiuni MOC-uri
Foarte tare.Mersi Bricky ca ni le-ai arătat si noua.Ar fi tare daca am face si noi instrucțiuni la unele MOC-uri.
Best life with Lego!!!Don't try to change this lifestyle!!! 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Ideea cu baseplaturile e fenomenala. De am avea piese destule ne-am putea face layouturi superbe. Adica baze interconectabile, cu maxima libertate de exprimare la "suprafata". Si containerele sunt frumoase. Multumim Bricky 
- thedutch21
- gură spartă

adica gropi, canale descoperite, santuri sapate pt diferite lucrari (si oameni cazuti in ele), pt mai multa autenticitate romaneasca ?lapsanszkitamas scrie:baze interconectabile, cu maxima libertate de exprimare la "suprafata"
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Da, faina ideea cu moduverse. Pacat ca intra cam multe piese la alcatuirea lor. Astea ar fi bune pentru un lugbulk pe viitor: Zice fiecare cate baze vrea si din ce fel, se face un total la comun si sigur ne da sub 80 de tipuri de piese, inca cu loc de alte piese. Totul e sa ne punem toti de acord ca vrem sa trecem la baze standard... 
- geosh21
- gură spartă

- Judet: Timis
Acelasi lucru l-am facut si eu cand am inceput baza lucrarii pentru Winter Tale. Doar ca nu am adaugat piese pentru interconectibilitate, pentru ca nu avea inca sens in cazul meu. Se pare ca nu sunt singurul care s-a gandit la astalapsanszkitamas scrie:Ideea cu baseplaturile e fenomenala. De am avea piese destule ne-am putea face layouturi superbe. Adica baze interconectabile, cu maxima libertate de exprimare la "suprafata".