Ca proaspat utilizator, mi-am bagat si eu nasul prin forum si, trebuie sa recunosc, dicutiile sunt uneori delicioase
Dictionar LEGO
-
tudor_andrei
- vorbăreț

Dictionar LEGO
Buna,
Ca proaspat utilizator, mi-am bagat si eu nasul prin forum si, trebuie sa recunosc, dicutiile sunt uneori delicioase
. Am insa prombleme cu intelegerea unor termeni. M-am prins ca MOC, de exemplu, trebuie sa insemne macheta, dar mai sunt cuvinte gen "furca" pe care nu le inteleg in profunzime. Se poate face o sectiune cu "jargon lego" in site. Mersi, Tudor
- talex
- gură spartă

Re: Dictionar LEGO
In Linkuri Utile se gaseste printre altele si un glosar de termeni, dar este in engleza http://www.brothers-brick.com/lego-glossary/.
MOC vine de la My Own Creation (creatia mea proprie), iar furca a devenit mai mult o gluma interna. Unul dintre cei mai activi MOC-eri ai comunitatii noastre, vitreolum, a participat recent la o competitie care a avut ca tema folosirea furcii in construirea creatiilor. Realizand si postand multe creatii (geniale!) ce au continut acest accesoriu, dar si altele care nu l-au continut, ne-a facut pe unii dintre noi sa il cautam si acolo unde nu era, de aceea s-a tot folosit acest termen in comentarii.
MOC vine de la My Own Creation (creatia mea proprie), iar furca a devenit mai mult o gluma interna. Unul dintre cei mai activi MOC-eri ai comunitatii noastre, vitreolum, a participat recent la o competitie care a avut ca tema folosirea furcii in construirea creatiilor. Realizand si postand multe creatii (geniale!) ce au continut acest accesoriu, dar si altele care nu l-au continut, ne-a facut pe unii dintre noi sa il cautam si acolo unde nu era, de aceea s-a tot folosit acest termen in comentarii.
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Rog un admin/mod sa mute discutia. Mersi!
-
tudor_andrei
- vorbăreț

ok, acum m-am lamurit ce e cu furcile:)