da eu sunt ala din cateva poze, insa sunt cateva elemente din LEGOLAND la care am omis sa fac poza fara sa fie cineva in ele...deci tb sa ma ignorati din unele poze...ms
Pai nu a avut ce sa ma coste altceva decat biletul la intrare care e vreo 260 DKK asta inseamna in jur de 160 lei maxim..in legatura cu preturile din magazin nu le recomand...sunt mult peste orice magazin de Lego, chiar si la reducere....doar daca nu e reducere de 50%, ceea ce e mai rar.
politica la danezi e ciudata pt noi...ei isi permit, au nivelul de trai ridicat si nu li se par scumpe...tu zici ca e langa fabrica..dar eu cand fac comanda la Legoshop dk imi trimite din Germania.....in dk totul e scump...daca o bere de 0.33 la doza in market este undeva la 5 lei ...sa trimiti 1 kg pachet prin posta aici in dk si fara asigurari si nush ce e undeva la 60 de lei ...
da, si asta cu nivelul de trai e adevarata...dar, pe de alta parte, daca s-ar baza danezii doar pe danezi sa le viziteze legolandu' probabil l-ar fi inchis demult...deci ar putea s-o lase mai moale...