Figurinele mele
Figurinele mele
Colectia mea de figurine

Re: Figurinele mele
Mai sunt cateva fig dar nu se vad
-
gallgeorge
- gură spartă

Din pacate mai mult de 3/4 sunt fake 
roflol cate fake-uri
Depinde. Daca va referiti la faptul ca tot ce nui de la firma lego sunt fake atunci da. Dar in rest is f bune. Spre exemplu Lego nu are editie militara.

- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Da,ne referim la toate jucariile care seamana cu lego,lumea le chema lego dar nu sunt LEGO ....fake-uri,ca sunt facute de firme ca Enlighten,Kazi,Cobi etc. Noi pe forum numim LEGO sau lego doar piesele facute de firma LEGO.
LEGO nu are editie militara pentru ca au avut o regula sa nu faca jucarii violente ... dar dupa cum vedem toti nu s-au tinut de aceasta promisiune/regula.
Oricum sunt multe MOC-uri si chiar seturi (din piese LEGO dar facute de MOC-eri) in teme militare.
LEGO nu are editie militara pentru ca au avut o regula sa nu faca jucarii violente ... dar dupa cum vedem toti nu s-au tinut de aceasta promisiune/regula.
Oricum sunt multe MOC-uri si chiar seturi (din piese LEGO dar facute de MOC-eri) in teme militare.
-
devoratorul
- gură spartă

omfg...sa nu folosesti kazi ...aka alea militare pe lego originale ca tocesti lego...astea sunt rigide si nu se muleaza....nu au elasticitate si iti strica piesele originale care sunt din abs elastic
ms de info dar celelalte firme afecteaza lego? 
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

- the_expendable
- gură spartă

85 % Fake 
ba vad ca ai cativa soldati dar majoritatea ori sunt designuri vechi *cei de la lego imbunatatesc figurile constant* ori sunt de la alte firme, nu LEGO. am si eu cateva dar partea aiurea e ca, daca nu ai observat, palariile sau castile au in mijloc o chestie care nu ti perminte sa le pui in cap pieselor LEGO originale.
-----
pentru cei interesati site gratuit
-----
pentru cei interesati site gratuit
Beunăziua. Va invit sa creaţi un site gratis.
- BogdanStan
- guraliv

@M3ercur...daca te intereseaza, am si eu 4-5 figurine-soldat COBI, cu tot cu armament si veste...imi dai un semn in pm daca e cazul...
Plus cateva piese foarte interesante, pentru moc-uri militare...

Plus cateva piese foarte interesante, pentru moc-uri militare...